FOTO Copil de şapte ani bătut măr la şcoală de colegi. Poliţia a deschis o anchetă

bataie eleviUn copil, de şapte ani, a ajuns bătaia de joc a colegilor săi, acesta fiind agresat, în mod repetat, în unitatea de învățământ în care învață.

Mama băiatului a ajuns să facă mai multe plângeri la Poliţie, iar oamenii legii au deschis dosar penal.

Alexandru P., din comuna Vorona, a început să fie agresat timp de mai multe luni de colegii din clasa zero. Cea mai gravă bătaie pe care a primit-o acesta a fost aproape de sfârşitul anului şcolar când a fost dat cu capul de bancă.

like facebookA ajuns la spital unde a fost diagnosticat cu contuzie epicraniană prin agresiune. Medicii au apreciat că a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

A fost nevoie şi de intervenţia specialiştilor de la Direcţia Genereală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a-l consilia pe minor. Acesta a desenat în faţa psihologilor cum este bătut de către doi sau trei colegi în acelaşi timp.

 

One thought on “FOTO Copil de şapte ani bătut măr la şcoală de colegi. Poliţia a deschis o anchetă

  1. Ati verificat stirile pe care le copilul ei a alergat si s-a lovit.Noi parintii colegilor lui P.A. am facut plingeri la scoala din cauza acestor femei Pricopie si ne vedem obligati sa ne mutam copii la alta scoala. Femeile aste sint cunoscute ca avind proble cu toate institutiile din comuna si cu toti vecinii.Sa te fereasca Dumneyeu sa ai de aface cu ele ?Mama copilului P.A. si bunica sint cunoscute pentru scandaluri facute la scoala.La gradinita de la Vorona Mare o o hartuia pe educatoare si a PRIMIT AMENDA PENALA.la scoala are probleme cu toata lumea si inventeaza tot felul de minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *