Care este cea mai bună agenție de pariuri online autorizată în România?

pariuri_sportiveNumărul agențiilor de pariuri online autorizate în România este într-o continuă creștere, însă milioanele de pasionați se întreabă care este cea mai bună dintre toate acestea. Chiar dacă în momentul de față avem numai 19 astfel de opțiuni, pariorii chiar nu se pot plânge că nu au de unde alege.

În ceea ce privește desemnarea numărului 1 din industria locală, părerile sunt împărțite, deoarece fiecare parior se bazează pe o anumită strategie și se bazează pe tipuri de pariuri diferite și așa mai departe. Dacă vrei să-ți exprimi părerea, pe pagina cea mai bună agenție de pariuri online de pe PariuriX.com poți vota agenția preferată sau cea pe care o consideri cea mai potrivită pentru tine.

Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

Unibet pare să fie agenția preferată a românilor după ce gigantul Bet365 a fost interzis pe piața locală la sfârșitul anului 2015. Operatorul se bucură de o reputație foarte bună la nivel global și propune numeroase tipuri de pariuri interesante, în special la meciurile din competițiile importante.

2.cote-unibet

Casa de pariuri britanică are cele mai bune cote pentru câștigarea Campionatului European de Fotbal. Unibet este singura agenție la care niciuna dintre favorite nu are o cotă mai mică de 5.00.

Netbet (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

Netbet este o casă de pariuri care s-a făcut pe placul românilor în special datorită promoțiilor ieșite din comun pe care le-a propus fanilor steliști. Pe lângă faptul că Dan Petrescu este ambasadorul agenției în România, operatorul le-a oferit utilizatorilor bilete la meciuri și chiar posibilitatea să intre pe gazon, pentru a executa lovituri de pedeapsă în cadrul unui concurs organizat la pauza unui meci al Stelei.

2.cote-netbet

Spre surprinderea multora, Netbet o consideră pe Portugalia ca fiind a patra favorită la câștigarea europeanului. Spania este așadar scoasă din top 4 și are o cotă de 7.5.

Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

Sportingbet este una dintre agențiile care nu mai au nevoie de prezentare, întrucât activează în peste 200 de țări de pe mapamond. Această casă de pariuri a intrat pe piața românească de mulți ani și a sponsorizat clubul Steaua București în deceniul trecut. Însă după ce brandul a fost vândut către William Hill, casa de pariuri Sportingbet a fost mult îmbunătățită și are o reputație globală demnă de invidiat.

2.cote-sportingbet

Cotele pentru câștigătoarea Euro 2016 nu diferă foarte mult față de precedentele prezentate. Belgia are o cotă ceva mai bună la Sportingbet, în timp ce Spania are o cotă mai mare la Netbet.

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

Operatorul originar din Cehia s-a răspândit pe parcursul ultimilor 15 ani în Europa Centrală și de Est, iar intrarea sa pe piața românească a fost una cât se poate de spectaculoasă. Fortuna a preluat 400 de puncte de lucru de la PublicBet și a continuat să deschidă și alte locații, ajungând în momentul de față la un număr de peste 720 de agenții distribuite pe toată suprafața țării.

Însă Fortuna a surprins și în mediul online, oferind numeroase promoții și o platformă extrem de diversificată și atractivă.

2.cote-fortuna

Spre deosebire de casele de pariuri menționate mai sus, Fortuna o dă pe Franța ca favorita numărul 2 la câștigarea competiției. Cota belgienilor, 5.50, este mai mare decât la Netbet sau Sportingbet.

Betano Romania (D. ONJN 3311 / 18.12.2015)

Betano a produs, probabil, surpriza anului în piața online de pariuri sportive din România. Agenția licențiată pentru prima dată în Malta anului 2002 a introdus în premieră mondială, o aplicație de pariuri pentru mobil cu comandă vocală.

Însă pe lângă această calitate, Betano le oferă pariorilor o multitudine de bonusuri și tipuri de pariuri inedite. Cea mai șocantă ofertă este pariul cu marjă de câștig 0, care nu mai poate fi găsit în acest moment pe site-ul niciunui concurent.

2.cote-betano

La Betano găsim cea mai bună cotă pentru gazda competiției, Franța, care are o cotă de 5.7 pentru ridicarea unui trofeu continental pentru a treia oară pe teren propriu.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *