Președintele Consiliului Județean, în inspecție pe drumul Flămânzi-Prăjeni-Iaşi

costica macaleti sorin clim drumur 1iPreşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleți, a inspectat unul din drumurile județene aflat în reabilitare Flămânzi-Prăjeni-Iași. El a fost însoțit de vicepreședintele CJ, Dorin Birta și Sorin Clim, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri.

like facebookScopul deplasării a fost verificarea lucrărilor de reabilitare efectuate la drumul Flămânzi-Prăjeni-Iaşi și stadiul în care se află această rută care face legătura dintre Botoșani și Iași.

S-a constatat că drumul județean DJ 282 B este reabilitat pe o porţiune de 12 km prin lucrări de plombare iar pentru segmentul rămas de 3 km, la limita de județ, urmează să se identifice soluții .

Infrastructura rutieră a județului constituie prioritatea nr. 1 pentru conducerea Consiliului Județean. Consider că dezvoltarea căilor de circulație contribuie în mod direct la dezvoltarea economică a județului, facilitând transportul de persoane și bunuri și contribuind la creșterea accesibilității județului nostru pentru potențiali investitori”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani.

 

One thought on “Președintele Consiliului Județean, în inspecție pe drumul Flămânzi-Prăjeni-Iaşi

  1. In gropile de la limita cu judetul Iasi trebuie puse capete de parlamentari… Si, uite-asa, nu s-ar mai strica masinile. De ce nu l-o fi facut tov Porcariuc si pe asta cum l-a facut pe cel de la Suceava (ca doar in Dumbraveni tot el a asfaltat). O rezolvam cu macaleti cam pe la finalul celui de-al treilea mandat de la C.J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *