FOTO! A plătit cu un Peugeot pentru 480 de pachete de țigări

tigari ascunse (1)Un bărbat de 38 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră Siret, miercuri seară, cu un autoturism în care erau ascunse țigări de contrabandă.

Pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat Viorel S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Botoșani, conducând un autoturism marca Peugeot, scrie SuceavaNews.
like-facebook
Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în pragurile autoturismului, cantitatea de 480 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Autoturismul marca Peugeot în valoare de 9.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *