Ofertă last minute de la o agenţie de turism din Botoşani pentru excursii în Grecia

Riviera olimpica1O agenţie de turism din Botoşani a lansat o ofertă last minute pentru excursii în Grecia cu preţuri începând de la 99 de euro de persoană pentru un sejur de şapte zile.

Preţul include transportul cu autocarul, cazare la hotel trei stele cu masă tip demipensiune. Plecările din luna iulie sunt fixate la datele de 15, 17, 19, 22, 24, 26, 29 şi 31.  Autocarele pleacă din oraşele Bucuresti, Giurgiu, Ploiesti, Campina, Brasov, Fagaras, Sibiu, Cluj Napoca, Tg Mures**, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes, Oradea, Arad şi Timisoara. Relaţii şi rezervări se pot face la numărul de telefon 0727.390.990 sau 0767.400.800, pe facebook la adresa de aici sau direct la sediul agenţiei Kappa Turism de pe strada Teatrului nr 2.

Riviera Olimpica, situata in nordul Greciei, reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a va petrece vacanta. Peisajul unic oferit de apele cristaline ale Marii Egee si de plajele cu nisip fin aflate in proximitatea Muntelui Olimp, clima , atractiile culturale si vestigiile istorice ale regiunii, precum si animatia statiunilor turistice sunt doar cateva motive pentru a alege Riviera Olimpica a Greciei. Plajele Rivierei Olimpice se intind pe aproape 70 km, de la Methoni pana la Nei Pori. Cele mai cunscute statiuni turistice sunt : Paralia Katerini’s, Olimpic Beach, Leptokarya,
Panteleimonas, Platamonas si Nei Pori.
like facebookParalia Katerini’s este cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice, celebra mai ales pentru cluburile, discotecile, magazinele de blanuri si tavernele, care servesc specialitati direct din mare. Atractia turistica principala o reprezinta portul, langa care se afla cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti. Plaja cu nisip fin, digul pietros, briza marii confera statiunii un aer romantic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *