Scandalagiu amendat de polițiștii locali. A rupt un copac pe care l-a așezat în ușa unei scări de bloc

betiv care a rupt un copacÎn ultima săptămână au fost înregistratela sediul Poliţiei Locale Botoşani tot mai multe sesizări cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, de către tineri fără ocupaţie, care „plictisiţi de viaţă” şi alinaţi de aburii alcoolului se întrec în a deranja cu vocabularul şi comportamentul dobândit, locatarii cartierelor botoşănene.

like facebookÎn acest sens au fost intensificate misiunile de patrulare în zonele de incidenţa şi identificate persoanele care au devenit spaima bătrânilor, copiilor şi cetăţenilor ce noaptea vor să se odihnească.

Principalele evenimente au fost constatate pe strada Primăverii nr. 8, unde numiţii C. Cătălin Constantin în vârstă de 21 ani şiB.Petru-Iulian 36 ani, ambii din Botoşani, consumau băuturi alcoolice pe domeniul public şi tulburau ordinea şi liniştea publică, fiind pentru faptele lor sancţionaţi cu câte 100 lei amendă.

Un caz asemănător a fost sancţionat pe aleea Viilor nr. 3, unde G. Eugen de 40 de ani şi A. Nicolae 40 ani, care aveau „discuţii aprinse” şi deranjau locatarii din zonă.

De asemenea, in noaptea de 12-13 iulie, N.Elian-Neculai, „supărat pe viaţă” şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a dezrădăcinat un copac aflat în faţa imobilului situat în aleea Zorilor nr. 2 şi l-a aşezat în uşa scării de bloc „pentru ca nimeni să nu mai iasă din bloc”. Pentru fapta sa a fost condus la sediul Poliţie Locale unde a fost sancționat cu amendă în cuantum de 400 lei, iar pentru distrugere riscă şi un dosar penal, potrivit unui comunicat al Poliției Locale.

        

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *