Contre între Portariuc și Flutur de la Parcul Cornișa. Flutur: Este o calamitate ce se întâmplă acolo

flutur catalin ovidiu portariuc predare mandatFostul și actualul primar al municipiului Botoșani s-au contrat, marți, în ședința de Consiliu Local de la Parcul Cornișa. Fostul primar Ovidiu Portariuc a acuzat faptul că actualul Executiv vrea să dubleze tarifele de acces la parc și i-a solicitat explicații primarului Cătălin Flutur vizavi de stadiul lucrărilor.

S-au făcut studii de fundamentare prin care s-au fundamentat niște tarife de acces. Ne prezentați partea de tarife propus de noi, dar în calculul bugetului de venituri și cheltuieli este fundament tariful inițial propus de consultant. Practic, propuneți dublarea accesului la parc de către cetățeni de la 15 lei intrarea la 40 lei, ceea ce înseamnă un semnal de alarmă dacă se întâmplă lucrul acesta”, a spus Portariuc.

like facebookAfirmațiile făcute de Portariuc l-au iritat pe Flutur. Acesta i-a răspuns fostului primar că studiul de fundamentare, comandat și plătit pe vream când a fost primar, este o calamitate. Flutur i-a spus că tarifele la parc nu au fost încă stabilite și supuse spre aprobare.

Inițial am spus că glumiți, dar haideți să discutăm despre această problemă. Este o calamitate ce se întâmplă acolo și ce s-a întâmplat până acum. Spuneți că ne-ați oferit două săptămâni ca să studiem studiul făcut de dvs…Acest studiu a fost supus de dvs. dezbaterii publice și este o calamitate. Ceea ce facem noi acum este doar să urgentăm partea de organizare, rămânând să muncim la un lucru care nu s-a făcut temeinic și serios până în momentul acesta, pentru că nu ați luat în calcul nicio secundă ceea ce v-au spus și specialiștii din primărie la referat. Biroul din primărie resurse umane trebuia să participe la acest studiu și să vă spună cum trebuie angajați oamenii, câți trebuie și în ce condiții. Este o calamitate de studiu și vrem să-l reglăm din mers odată cu regulamentul, un studiu care nu mi se pare profesionist făcut. Prețul pe care îl invocați, nu l-a pus nimeni din burtă. Reiese din studiul respectiv, comandat și plătit de dvs” i-a spus Flutur lui Portariuc.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor la Cornișa, Flutur l-a invitat pe Portariuc, dar și pe consilierii locali să vadă la fața locului cât s-a realizat din investiție.

 

 

One thought on “Contre între Portariuc și Flutur de la Parcul Cornișa. Flutur: Este o calamitate ce se întâmplă acolo

  1. D le Flutur, Bulevardul Mihai Eminescu, reabilitat in timpul candidaturii D voastra, NU vi se pare o calamitate ?? Se impiedica copiii, cad babele, nu se poate merge cu copiii in landou ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *