Scandal în închisoare. Mai mulţi deţinuţi au dat foc la lenjeria de pat și saltele

penitenciarul Botosani- dinspre spitalul de psihiatrieSituaţie neobişnuită în Penitenciarul din Botoşani. Deţinuţii au incendiat, marţi seară, lenjeria de pat și saltelele în semn de nemulţumire faţă de condiţiile de detenţie din închisorile din România.

De asemenea, ei au ieşit la geamuri pentru a scanda „Hoţii!”, „Libertate!” şi „Dreptate”.

like facebookProtestul lor este o formă de a-şi manifesta susţinerea faţă de deţinuţii de la Jilava, Arad sau Iaşi, care au recurs la acţiuni similare.

Toţi lucrătorii din Penitenciar au fost mobilizaţi, marţi seară, pentru a supraveghea deţinuţii nemulţumiţi.

One thought on “Scandal în închisoare. Mai mulţi deţinuţi au dat foc la lenjeria de pat și saltele

  1. în închisori nu trebuie să existe condiții, nu este un loc în care să-ți dorești să ajungi sau să te întorci, închisoarea nu trebuie să constituie un mod de viață, sau mai rău medele de urmat pentru alții… nu este normal să ucizi, violezi, jefuiești, etc,… și să mergi la închisoare ca la pension sau la hotel. acolo mergi c-an purgatoriu, să-ți ispășești păcarele, să plătești pentru faptele tale, nu să te odihnești. mai mult decât atât toți deținuții să iasă zilnic la muncă, pentru că noi restul, care nu avem un astfel de viață sau compaortament nu suntem obligați cu nimic să-i ținem în spate pe infractori…suntem deacord să susținem bolnavii din spitale , care de cele mai multe ori nu au nici o vină pentru soarta lor, să investim în educație și cercetare, în dezvoltare și nu în ticăloși. dacă nu vă convine regimul nu aveți decât să faceți pe dracu în patru să nu ajungeți în situația asta, societatea vă detestă, dintodeauna, pentru totdeauna… voi nu sunteți valori, ci partaziți și ați primit poate prea puțin pentru ce ați făcut. Mai era o țoampă blonda care nu era mulțumită de wc-ul și dușul din pușcărie… că-s camerele mici…acum nu o mai întreabă nimeni nimic de sănătate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *