Un fotomodel de succes din Botoșani i-a făcut un copil unui cunoscut politician din România. A născut un băiețel

aliceO tânără de 24 de ani din Botoșani i-a făcut un copil unuia dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Este vorba despre Alice Constantinică, o tânără care a plecat din Botoșani la București pentru a studia dreptul, iar de doi ani are o relație cu politicianul Codrin Ștefănescu.

Ștefănescu mai are un copil dintr-o relație anterioară, dar faptul că botoșăneanca l-a făcut tată pentru a doua oară îl face extrem de fericit, după cum declară chiar el.

like facebookAlice a născut luni un băiețel.

S-a nascut ! E sanatos, voinic si galagios ! Acesta a fost anuntul pe care am dorit sa-l fac”, a anuntat Codrin Stefanescu.

alice si codrinEl a spus că a cunoscut-o pe Alice la o recepție, fiind nepoata unui foarte bun prieten de-al său din Botoșani.

O fata cuminte, cu o educatie desavarsita si cu un caracter minunat! Alice a lucrat ca manechin la cunoscuta agentie MRA a lui Liviu Ionescu, mai mult din pasiune decat ca o profesie, si acum, se axeaza pe cariera ei! Ne simtim bine impreuna si, foarte important, se intelege de minune cu fata mea!”, a declarat politicianul.

3 thoughts on “Un fotomodel de succes din Botoșani i-a făcut un copil unui cunoscut politician din România. A născut un băiețel

  1. „Educatie desavarsita”
    Mda…sigur…iti trebuie stomac de fier sa traiesti cu o scursura. Cred ca e o lady…de Botosani…care face copii cu Stefanescu Codrin…sobo de psd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *