Consilierii locali au stabilit cine va administra Parcul Cornișa. Când încep angajările!

Cornisa1Consilierii locali au decis, marți, cine se va ocupa de administrarea Zonei de agrement Cornișa. Grupul de consilieri PNL a venit cu un amendament la proiectul de hotărâre de Consiliu Local, care prevedea ca parcul să fie administrat de o direcție care să funcționeze în subordinea Primăriei Botoșani. Potrivit amendamentului, care a și fost votat de consilieri, parcul va fi administrat de Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement.

like-facebookMai bine de o oră s-au contrazis consilierii locali pe tarifele pentru acest parc, care urmează să fie aprobate, dar și pe stadiul lucrărilor.

Directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, a declarat că în maxim șapte zile se va da drumul la angajări.

Administrarea parcului de către DSPSA înseamnă o provocare pentru mine. Sper să ducem la îndeplinire atribuțiile și să nu dezamăgim încrederea colegilor. Știu că mă așteaptă un volum imens de muncă. Voi da drumul la treabă cât de repede. Aștept ca proiectul de hotărâre să vină avizat de la Prefectură ca să demarăm procedura de angajare. Vom da drumul la angajări în șapte zile”, a menționat Țurcanu.

Într-o primă etapă vor fi angajați șefii de serviciu, după care angajările se vor face treptat.

Vom da drumul la posturile de conducere, pentru ca să fie oamenii direct implicați și care vor avea un cuvânt de spus, nu la toate cele 30 posturi. Celelalte posturi vor fi scoase la concurs pe parcurs”, a adăugat Țurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com