Ce note au obţinut la bacalaureat copiii Vip-urilor din Botoşani!

bacalaureat rezultateCopiilor Vip-urilor s-au descurcat onorabil la Bacalaureat. Cea mai mare presiune din acest punct de vedere a fost asupra băiatului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

Tiberius Sorescu, elev la Colegiul Naţional AT Laurian, a obţinut o medie de 9,03. Cea mai mare notă a obţinut-o la matematică, 9,5.

De asemenea, Otilia Nica, fiica Terezei Nica, a terminat Colegiul Național Mihai Eminescu cu media 9,71, obţinând  9,7 la Română, 9,45 la disciplina obligatorie a profilului şi 10 la fizică.

Fiul directorului de la RAR, Doru Tomac, a obţinut de asemenea o medie mare, 9,5. Alexandru Tomac a reuşit să obţină la matematică nota maximă.

Fiica lui Liviu Conţac, fost director la Drumuri şi şi Poduri, a obţinut 9,13, cea mai mare notă a sa fiind la fizică, 9,7. Fiica omului de afaceri  Petrică Parfenov, acţionar la Elsaco, a obţinut 8,86. Cea mai mare notă a Ralucăi fiind la limba română, 9,8.


like facebookFiul fostului primar al comunei Truşeşti, Mihai Puruhnicu, a obţinut 6,9. Cea mai mare notă a sa a fost înregistrată la limba română, 8,8. Fiica omului de afaceri Viorel Dănuţă, patronul Tex, a obţinut o medie de 9,23. Cea mai mare notă a sa fiind înregistrată la Logică, argumentare şi comunicare, 9,7.

 

2 thoughts on “Ce note au obţinut la bacalaureat copiii Vip-urilor din Botoşani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *