FOTO! Întâlnire la vârf între autoritățile din Botoșani și Suceava. Vezi ce au discutat!

Costica macaleti gheorghe fluturȘefii consiliilor județene din Botoșani și Suceava, dar și primarii municipiilor reședință de județ din cele două județe s-au întâlni, marți, la Botoșani. Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur au discutat cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, despre un parteneriat în vederea atragerii de fonduri europene.

like-facebookGheorghe Flutur a declarat că își dorește să deruleze proiecte comune cu județul Botoșani pe mai multe domenii, dar în mod special pe cel economic.

costica macaleti gheorghe flutur catalin flutur ion lungu primar suceavaVrem să colaborăm pe multe zone și am avut discuții mai multe cu domnul președinte. Ne știm de mult și am mare încredere că vom găsi soluții pentru colaborare în multe domenii. Cred că cel mai important e pe domeniul economic, pentru că zona Moldovei are nevoie de așa ceva, mai ales pe locuri de muncă”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava.

Flutur a menționat că în discuțiile ce se vor purta nu va conta factorul politic.

Cea mai mare greșeală este să pornim la drum cu factorul politic. Aici trebuie să pornim cu realitatea din teren, nevoia locurilor de muncă”, a adăugat Gheorghe Flutur.

La întâlnirea a participat și un reprezentant al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *