O femeie din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru 129 pachete de țigări

tigari ascunse in masina (2)O femeie s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prinsă, luni seară, cu 129 de pachete de țigări de contrabandă în mașină. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Siret, a oprit pentru control, pe strada Alexandru cel Bun din localitate, un autoturism condus de către o femeie, de 41 ani, din orașul Bucecea, județul Botoșani, scrie SuceavaNews.

Pe scaunul din dreapta față se afla soțul acesteia, un bărbat de 36 ani, iar la examinarea interiorului autovehiculului au fost identificate pe bancheta din spate mai multe pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară.

like-facebookÎn urma inventarierii au fost găsite un nr. de 129 pachete de țigarete de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 1300 lei, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Conducătoarei auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă” prev. de art. 270, alin. 3 din Lg. nr. 86/2006, modificată prin OUG nr.54/2010, ce va fi soluționat procedural.
Autoturismul a fost lăsat în custodia conducătoarei auto, până la definitivarea cercetărilor”, susțin polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *