Consilier PSD, nemulțumit cum a fost așezat în sala de Consiliu Local. Flutur: Cu ce vă deranjează? Ne luăm mobila și…

consiliul local ales 2016Un consilier local din PSD și-a exprimat nemulțumirea vizavi de modul cum a fost așezat grupul de consilieri PSD în sala de Consiliu Local. Mihai Tincu a cerut ca și consilierii locali să fie așezați așa cum sunt așezați și consilierii județeni ori parlamentarii, pe grupuri politice și nu pe comisii de specialitate cum a decis primarul Cătălin Flutur.

like facebookVreau să supuneți la vot așezarea la masă în ordinea câștigării alegerilor locale. Grupul PSD este câștigătorul alegerilor și ocupă primele 12 poziție, urmând ca celălalt grup PNL să continue până la ocuparea celor 23 de locuri. Rog după aceea ca, comisa și partea tehnică să se ocupe de aranjamente”, a menționat Tincu.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a arătat deranjat de propunerea consilierului PSD .

Să înțeleg că vă deranjează ordinea în care sunteți la masă și să schimbăm ordinea de zi și să facem un nou proiect și să votăm cum ne așezăm la masă? Era o chestie de eficacitate așezarea la masă pe comisii, pentru că ele se întrunesc, lucrează înainte. Cu ce deranjează ? Lucrăm astăzi așa, dacă nu votăm și facem permutările. Luăm mobila și...”, a spus Flutur.

În cele din urmă, s-a căzut de acord ca la următoarea ședință consilierii locali să fie așezați la masă după culoarea politică.

 

 

2 thoughts on “Consilier PSD, nemulțumit cum a fost așezat în sala de Consiliu Local. Flutur: Cu ce vă deranjează? Ne luăm mobila și…

  1. pe alesii nostri nu ii intereseaza opinia alegatorilor?
    grupul pe comisii are logica daca vrei sa muncesti, daca vrei sa stai la cioace si la barfe atunci se justifica gruparea pe partide.
    Se pare ca ei au ales…..

    1. Se pare ca Tincu doreste sa faca ,,sezatoare,, psd-ista si prea putin le pasa de problemele reale ale orasului. Ar trebui sa faca sedintele de CL pe nisipul fin de la Cornisa sau in sala mare a Teatrului Eminescu. Traiasca PCR, pardon PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *