FOTO Accident pe drumul Botoşani-Săveni. Două tinere ajunse la spital

hyundai accident unteniDouă tinere au ajuns, luni după amiază, la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe drumul Botoşani-Săveni, la intersecţia cu drumul comunal spre Unţeni.

Un Mitsubishi ce venea de la Unţeni a ieşit în drumul principal şi nu a acordat prioritate unui autoturims Hyundai i 30 ce mergea dinspre Botoşani spre Săveni.

like facebookÎn urma impactului, două tinere din Republica Moldova ce se aflau în Hyundai au fost rănite şi au fost transportate, cu o ambulanţă, la spital.

One thought on “FOTO Accident pe drumul Botoşani-Săveni. Două tinere ajunse la spital

  1. Nici pe departe 2 tinere au ajuns la spital. Astai ciar o minciuna, nu a fost ranita chiar nici o persoana. Dupa ce sa petrecut acidentul sotia inclusiv sotul adica soferul vazand ca nu poate lua suma de 5000 € ( la care masina valora 3000€+1000€ ) inscrisul masinii , sa decis ca dupa 1 ora de negocieri sa nui convina negocierile a inceput sa zica ca ba o doare capu , ca o doare pe supt coaste, la care in ora de negocieri tipa ca o …………..!. Deci nu mai puneti asa titluri. Multumiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *