Constituția României, în dezbatere la Biblioteca Județeană

biblioteca judeteana (2)Esti nemulțumit de Constituția României? Ai opinii în legătură cu aceasta? Poți propune soluții pentru o Constituție mai bună?

like-facebookLa inițiativa unui grup entuziast de studenți, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” – Botoșani îți pune la dispoziție un spațiu adecvat pentru dezbaterea acestei  importante probleme. Discuțiile vor fi moderate de către invitații speciali: prof. dr. Ciprian Șoptică și prof. dr.  Iulian Nechifor fiind deschise acelora dintre dumneavoastră care au opinii argumentate și pertinente, indiferent de nivelul de pregătire.

Dezbaterea va avea loc joi, 14 iulie 2016, începând cu ora 16.00, la Fondul Documentar Eminescu. Activitatea urmărește să adune într-un grup de inițiativă pe toți aceia care au identificat ambiguități sau erori lingvistice în textul actualei Constituții a României cu scopul de a le aduce în atenția instituțiilor competente.

Grupul de inițiativă are nevoie de sprijinul unor specialiști în domeniul juridic (drept constituțional și istorie a dreptului), sau în domenii conexe: sociologie, administrație și politici publice, lingvistică, psihologie, antropologie, economie, potrivit unui comunicat al Bibliotecii Județene.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *