Doi botoșăneni angajați să păzească o fermă, l-au păgubit pe proprietar. Vezi ce au făcut!

politie-furt-300x176Un bărbat de 35 de ani din satul Măriței, comuna suceveană Dărmănești, a angajat doi botoșăneni să-i păzească ferma, dar aceștia l-au furat.

Potrivit polițiștilor suceveni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cei doi i-ar fi furat dintr-un garaj de la fermă un tractor și o drujbă și duși au fost, scrie SuceavaNews.

like-facebookÎn urma primelor cercetări efectuate de oamenii legii s-a stabilit că bărbatul deține în localitatea de domiciliu, o fermă, unde avea angajate de aproximativ o săptămână doua persoane de sex masculin, de 34 și respectiv 20 de ani, ambii din județul Botoșani, care asigurau paza bunurilor din ferma acestuia, aceștia locuind efectiv în cadrul fermei.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00 acesta a încuiat ușa garajului cu un lacăt după care a plecat la domiciliu, zona fiind asigurată de către cele două persoane angajate de proprietarul fermei.

Duminică, în jurul orei 07.30, când s-a întors la fermă a constatat faptul că lacătul de la ușa garajului era forțat, iar din interiorul garajului i-a fost sustras un tractor folosit în incinta fermei pentru a încărca diferite lucruri și o drujbă, iar cele două persoane care asigurau paza nu se mai aflau la fața locului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către polițiști în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, susțin reprezentanții Poliției sucevene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *