Șofer vitezoman, fără permis, luat de la volan și dus în arest. Ce au constatat polițiștii!

politie rutieraVineri a fost oprit în trafic, pe DN 29A, în localitatea Horlăceni, un autoturism înmatriculat în Italia, a cărui viteză de rulare era de 86 km/h.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana lui C. D. de 33 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani. Verificările suplimentare efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta era radiat din circulație de către autoritățile italiene, din data de 24.03.2015.

like facebook În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, constatându-se că prin conduita sa rutieră, tânărul aduce o atingere gravă normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi crează o stare de real pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic (acesta a mai fost depistat în flagrant şi cercetat pentru acelaşi gen de fapte în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016), faţă de C.D. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca pe numele său să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *