Primarul Flutur, nemulțumit că fosta administrație a lăsat la finalul proiectului de la Cornișa lucrările de canalizare și alimentare cu energie electrică: Este impardonabil!

Cornisa1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, critică faptul că lucrările de canalizare și alimentarea cu energie electrică la Parcul Cornișa au fost lăsate pe ultima sută de metri de către fosta administrație.

El spune că s-a semnat contractul pentru proiectarea canalizării și urmează ca lucrările să fie scoase la licitație. Pe partea de alimentare cu energie electrică, susține Flutur, nu au venit câștigătorii licitației să se apuce de treabă.

like facebookEste impardonabil. Alimentarea cu energie electrică, canalizarea, pluvialul, sunt niște utilități și puteau să fie gata și să mai stăm un an sau doi și să facem restul. Dar acum suntem exact ca Neaga. Facem o casă, vrem să ne mutăm în casă, dar nu o să ne mutăm în casa respectivă dacă nu e curent electric și nu mă pot duce la toaletă”, a menționat Flutur.

Primarul a spus că la această dată se mai lucrează la zona de heleșteu și rafting, la patrinoar.

Eu îmi doresc din suflet să ne încadrăm în trei luni cu lucrările”, a adăugat edilul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *