Municipalitatea așteaptă încă 30 de hectare de teren de la armată

terenMunicipalitatea așteaptă de la Ministerul Apărării Naționale încă 30 de hectare de teren de pe Șoseaua Iașului. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, spune că terenul ar fi necesar pentru a devia utilitățile.

like facebookNouă ne mai trebuie 30 de hectare în zona Șoselei Iașului și este o solicitare la MApN și o hotărâre de Guvern care este pe flux, o hotărâre prin care mai trebuia să primim de la minister 30 de hectare, nu construibile. Acele 30 de hectare ne ajutau pentru a devia utilitățile, pentru că nu avem unde duce o mare parte din utilități în partea de jos. Acea hotărâre nu a apărut până acum, pentru că până săptămâna trecută nu a fost nimeni în stare să trimită la Guvern hotărârea de Consiliu Local care propunea acest lucru cu viza de legalitate a prefectului”, a spus Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a avut săptămâna această o întâlnire cu reprezentanții MApN, cu care a discutat despre locuințele ANL care ar urma să ajungă la angajații armatei.

M-am întâlnit cu reprezentanți ai Ministerul Apărării Naționale pentru a reînnoi o minută, se face o dată la trei luni, prin care noi ne angajăm să respectăm prevederile unei hotărâri de Guvern, care spune că jumătate din locuințele ANL care vor fi construite pe Șoseaua Iașului, deci pe terenul armatei, vor ajunge la angajații armatei”, a adăugat Flutur.

Locuințele respective vor fi predate MApN și vor avea statutul de locuințe de serviciu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *