FOTO! O șoferiță din Botoșani, accident în Iași. A intrat cu mașina într-o bancă și a rănit șapte tineri

Foto: Ziarul de Iasi
Foto: Ziarul de Iasi

Șapte persoane au ajuns la spital după ce șoferița unui autoturism marca Volswagen Golf a intrat în plin în ei pe trotuar, scrie Ziarul de Iași. 

De la fața locului au fost preluați șase pacienți, unul a refuzat să meargă la spital. Dintre aceștia doi sunt bărbați, patru sunt femei. Cinci victime au fost aduse la UPU Spitalul Sfantul Spiridon iar una a fost transferată la Spitalul de Neurochirugie. Pacienții prezintă contuzii, unul dintre ei are o plagă fesiera. Victimile sunt încă în evaluare, se va stabili ulterior dacă prezintă și leziuni care să necesite o intervenție chirurgicală.” a declarat Diana Cimpoeșu medic șef UPU SMURD Iași.

like facebookFemeia  aflată la volanul mașinii Volkswagen este începătoare. Aceasta se afla in autoturism impreuna cu sotul si o alta tinara. In momentul in care intentiona sa intre in parcarea de la Egros, ea a povestit politistilor ca masina s-a accelerat deodata si s-a speriat. Aceasta a tras de volan dreapta, a mai parcurs 30 de metri, apoi s-a urcat in viteza pe trotuar si a izbit violent un stilp si doua banci pe care se aflau un grup de tineri care serveau pizza in asteptarea unui mijloc de transport.

Soferita este din Botosani si a fost ranita si ea in urma coliziunii. Ea a inceput sa plinga atunci cind a realizat ce a facut. „Pur si simplu am pierdut controlul volanului si m-am pierdut. Sunt incepatoare!”, a spus ea reporterilor Ziarul de Iasi. Ranitii au fost transportati la Spitalul Sfantul Spiridon pentru a primit ingrijiri medicale. Soferita a fost testata cu alcooltestul si nu consumase alcool.

soferita botosani accident banca iasi 3

soferita botosani accident banca iasi 2

soferita botosani accident banca iasi 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *