Un consilier județean este nemulțumit de starea drumurilor județene și arată cu degetul către directorul DJDP

cj sergiu marian vazdoagaUn consilier județean se declară nemulțumit de calitatea lucrărilor la drumurile județene și arată cu degetul spre directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Sorin Clim. Consilierul Marian Sergiu susține că porțiunea de drum de la Cișmea spre Roma a fost reparată anul trecut, iar acum carosabilul este impracticabil.

like facebookAș dori să vă aplecați cu atenție spre direcția de Drumuri și Poduri, mă refer la directorul DJDP. S-au început la sfârșitul mandatului trecut lucrările la drumul județean de la Cișmea spre Roma. S-a început firav și s-a terminat la fel de repede. Ieri (nr. joi) a fost o situație penibilă. A fost un cetățean cu un maxi-taxi, cu o lopată acoperea o groapă. Mi s-a părut țara lui…nu știu cum. Luați legătura cu drumurile județene și vedeți ce se întâmplă cu drumul respectiv. Este impracticabil”, a spus consilierul județean într-o interpelare.

A intervenit președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, care i-a răspuns că privește cu mare responsabilitate problema drumurilor județene.

Vom vedea cât de mult ne vom putea apleca sau nu în funcție de bani, Vă asigur că luăm poziție la ceea ce se face la Drumuri Județene”, a spus Macaleți.

 

 

One thought on “Un consilier județean este nemulțumit de starea drumurilor județene și arată cu degetul către directorul DJDP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *