Doliu învățământ! Un apreciat cadru didactic s-a stins din viață

doliuUn apreciat cadru didactic din învățământul botoșănean s-a stins din viață, din cauza unei boli necruțătoare. Profesorul Lucia Poclid, fost cadru didactic la Școala gimnazială nr. 7  din municipiul Botoșani a decedat, vineri seară.

like facebookLucia Poclid i-a învățat limba română pe mii de elevi, a fost un cadru didactic iubit și apreciat atât de colegi, cât și de elevi.

Colegii au doar cuvinte de apreciere la adresa Luciei Poclid.

A fost o colegă foarte bună, un profesor bine pregătit cu un palmares mare de reușite a copiilor la olimpiade și concursuri școlare. A educat multe generații și a fost iubită de copii. A fost un nume de prestigiu pentru școala noastră”, a declarat Doina Fostea, directorul Școlii 7 Botoșani.

Lucia Poclid ieșise la pensie în urmă cu câțiva ani. Trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus la Biserica Vovidenia iar înmormântarea va avea loc duminică, la Cimitirul Pacea.

 

One thought on “Doliu învățământ! Un apreciat cadru didactic s-a stins din viață

  1. DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE!ATI FOST SI VETI RAMANE IN SUFLETELE ELEVILOR SI PARINTILOR ,UN DASCAL DE UN PROFESIONALISM CUM RAR INTALNESTI , DE O BLANDETE SI UN CALM PENTRU CARE ELEVII VA IUBEAU, DE ACEEA SI REZULTATELE DEOSEBITE ALE ELEVILOR PE CARE I-ATI PREGATIT PENTRU EXAMENE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *