Bibliovacanţa 2016, din 11 iulie. Vezi programul și cursurile care se fac!

sala de lectura bibliotecaSeria de cursuri ale celei de-a șasea ediţii a proiectului BiblioVacanţa, inițiat de Biblioteca Județeană “Mihai Eminescu” Botoșani, va debuta pe data 11 iulie.

Ca şi în anii anteriori, participanţii vor putea alege dintr-o gamă variată de cursuri. Anul acesta, beneficiind încă o dată de largul sprijin al unui grup valoros și dedicat de voluntari, proiectul BiblioVacanța propune următoarele cursuri: engleză (începători/avansați), franceză (începători, clasele V-VIII), germană (începători, avansaţi), rusă (începători), gramatică (clasele I-IV și V–VIII), matematică (clasele I – VIII), clubul epigramiștilor, clubul colecționarilor, educație pentru sănătate/nutriție (peste 14 ani), lecturi publice, iniţiere în IT (copii și adulți), Micii Reporteri, tradiții și folclor muzical, istorie, imaginație și creativitate, dezvoltare personală/dramaterapia, public speaking (avansați/începători), şah.

like facebookFață de anii anteriori, BiblioVacanța 2016 vine cu o serie de cursuri noi, care au suscitat deja un viu interes din partea viitorilor participanți la cluburile și cursurile proiectului. Evidențiem cursul de chitară, Drepturile copilului (cunoașterea drepturilor copilului; responsabilitate cetățenească; cum se desfasoara un proces, jocuri de rol), precum și “Călătorie în lumea televiziunii”, activitate realizată în colaborare cu Somax TV Botoșani.

De menționat că sesiunile cursului de gramatică pentru clasele V-VIII vor începe pe data de 25 iulie, înscrierile continuând până pe data de 15 iulie, pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro. In ceea ce privește Cursul de IT pentru adulți, înscrierile se fac până pe data de 12 iulie, direct la sediul instituției, în timp ce pentru cursul Drepturile Copilului şi Gramatică (cl. V- VIII) doritorii se pot înscrie pe site-ul bibliotecii, în secțiunea special creată. Pentru toate cursurile din BiblioVacanța 2016, înscrierile continua și după startul proiectului, direct la cursul preferat.

Pentru alte informații legate de BiblioVacanța 2016, precum și pentru orarul și sălile în care urmează a se desfășura cursurile, vă invităm să consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro și afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii.

Iată programul!

ORAR BIBLIOVACANTA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *