Vezi preţul abonamentelor puse în vânzare de FC Botoşani pentru noul sezon!

coada bilete fc botosani1FC Botoşani a stabilit preţul abonamentelor pentru sezonul 2016-2017 care va debuta pe 23 iulie, acestea urmând a fi puse în vânzare de săptămâna viitoare, prioritate având posesorii de abonamente pe sezonul 2015-2016.
Un abonament la tribună pentru noul sezon, care asigură accesul suporterilor la toate meciurile (n.r. Liga I- sezon regular şi play-off/ play-out, Cupa Ligii şi Cupa României) pe care echipa noastră le va susţine pe teren propriu va fi de 275 de lei, vechii abonaţi urmând a avea o reducere de 25 de lei, urmând astfel a plăti 250 de lei.
Un abonament la peluze pentru întreg sezonul va fi de 175 de lei, vechii abonaţi urmând a beneficia de o reducere de 25 de lei, urmând astfel a plăti 150 de lei.
Un abonament la VIP pe tot sezonul, indiferent că e vorba de abonaţi vechi sau noi va fi de 450 de lei.
„Sunt cele mai ieftine abonamente de când suntem în Liga I. Ne-am ţinut de cuvânt şi am ieftinit abonamentele, am venit în sprijinul suporterilor noştri care sunt cei mai minunanţi din Liga I. Dorinţa noastră este ca în acest sezon să avem cei mai mulţi abonaţi de când suntem în Liga I”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.
like facebookSuporterii care îşi vor achiziţiona abonamente vor primi din partea FC Botoşani şi un tricou cu însemnele clubului.
Abonamentele se vor pune în vânzare de săptămâna viitoare, prioritate având vechii abonaţi.
Astfel, în perioada 11-16 iulie, în intervalul orar 08:30-17:00, cei care au avut abonamente sezonul trecut sunt aşteptaţi la sediul clubului pentru a-şi reînnoi abonamentele dar şi peroanele cu handicap care trebuie să-şi depună documentaţia în vederea procurării abonamentelor, după care de pe 18 până pe 22 iulie în intervalul orar 08:30-17:00 la sediul clubului sunt aşteptaţi cei care nu au avut abonament sezonul trecut şi doresc să-şi procure unul pentru noul sezon competiţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *