Flutur bagă râcă între viceprimarii municipiului. Cosmin Andrei: Am primit atribuții potrivite pentru un viceprimar de comună

cosmin andrei 1Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, îngenuncheat de colegul său, Marian Murariu, în ceea ce privește atribuțiile delegate de primarul Cătălin Flutur. Murariu se va ocupa de cele mai importante domenii din Primăria Botoșani, respectiv  stare civilă, urbanism, patrimoniu, agenți economici, lucrări de reparații și întreținere străzi, direcția edilitara, servicii comunitare.

like facebookSunt deciziile domnului primar și le respect. Sunt mulțumit, pentru că fac parte din competențele mele și cu siguranță mă voi descurca”, a spus viceprimarul Murariu.

La rândul său viceprimarul Cosmin Andrei, deși are în spate patru ani de administrație, se va ocupa de protecție civilă și situații de urgență, lucrări toaletare arbori, instrumentarea documentelor cu privire la atestatele de producător, a documentelor pentru acordarea ajutoare de încălzire, autoritate tutelară, asistență socială, coordonarea activității de picnic, administrarea pajiștilor, coordonare salubrizare și stare civilă. Cosmin Andrei susține că atribuțiile pe care le-a primit par a fi a unui viceprimar de comună.

Mi-a mai atras atenția una din atribuții, prevenirea și combaterea epizootiilor. (…) Ca un spirit de glumă, aș putea spune că aceste atribuții sunt foarte potrivite pentru un viceprimar al comunei Tulbureni. Pentru municipiul Botoșani aș fi putut să fac mult mai mult, dar această este decizia primarului și o voi respecta. Dumnealui nu a înțeles că pot duce mai mult decât am primit”, a spus Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *