Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a vrut să dea foc unei maşini din răzbunare, însă s-a aprins el

elicopter sumrd dorohoi 2Un tânăr a suferit arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, după ce a vrut să dea foc la o maşină a unei persoane căreia îi datora bani, însă a ajuns să se autoincendieze.

Mihai Ostafie, de 23 de ani, din Dorohoi, datora o sumă de bani de ceva timp unui prieten. Miercuri cei doi s-au întâlnit, iar prietenul i-a solicitat înapoierea împrumutului.

Tânărul nu s-a conformat şi mai mult decât atât, s-a îmbătat, iar seara s-a dus la maşina prietenului şi a vrut să îi dea foc. Având în vedere starea sa de ebrietate şi-a turnat lichid inflamabil şi pe el, după ce a spart geamul maşinii şi a aruncat o sticlă cu benzină în interior. Când a aprins, a luat foc. A început să alerge în flăcări. A ajuns acasă şi s-a pus în cada cu apă.

like facebookLa scurt timp a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital fiind diagnosticat cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. A intrat în comă, iar medicii dorohoieni au solicitat transferul cu un elicopter SMURD. În paralel poliţiştii au deschis o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *