Nova Apaserv mai pregăteşte o scumpire a apei

robinet fara apa (1)Operatorul de apă pregăteşte o nouă scumpire a apei invocând programul de mordnizare.

Conducerea Nova Apaserv a menţionat că iniţial scumpirea trebuia să aibă loc la întâi iulie, însă poartă discuţii la nivel central pentru amânarea ei pentru toamna acestui an.

Scumpirea este de 5% şi este impusă de UE având în vedere fondurile accesate pentru modernizarea şi extindereea reţelei de apă.

like facebookCulmea este că scumpirea trebuie să aibă loc în momentul în care Nova Apaserv întrerupea apa preţ de trei zile în judeţul Botoşani-

4 thoughts on “Nova Apaserv mai pregăteşte o scumpire a apei

  1. DEMISIA tuturor directorilor Apaserv. Acolo e o cloaca de hoti. Numirea unui director care sa faca treaba.

  2. Ei își fac de cap, văd ca ne praduiesc după bunul lor plac, când a scăzut TVA -ul mă așteptam să scadă un pic și prețul însă ei au crescut de fapt enorm de mult prețul la canalizare, am ajuns sa plătim cam același preț cu apa potabila la canalizare. Cat o sa fie lăsați oare sa-și bata joc de populație, se vede clar ca acolo e multa incompetența și nerușinare. Oare va trebui sa iasă populația în strada pentru a opri nemernicia lor?

  3. daca s-ar da afara toti directorii de la apaserv si se vor angaja instalatori apa se va reduce la jumatate

  4. Modernizare inseamna o calitate mai buna, un pret mai scazut, dar aceste lucruri nu se regasesc in apa potabila. Pentru conducerea NovaApaServ modernizarea inseamna cresterea nesimtita a propiilor salarii, schimbarea masinilor de serviciu ( cat mai recente si mai luxoase), acordarea de premii de merit ( vezi situatia jenanta din ,, weekendul,, de 5 zile). Domnule Macaleti sunteti reprezentantul unui partid cu o doctrina sociala, dar de abia a-ti fost investit in functie si deja inchideti ochii la faradelegile lui Carlan si sletei lui.Sa vedem daca alesii din CJ de apartenenta PSD care au majoritatea vor vota marirea pretului apei. Acesta va fi un prim examen pentru alesii CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *