Funcționarii din Primăria Botoșani întrerup activitatea o zi

greva primarie 3Angajaţii Primăriei Botoşani vor face grevă generală de o zi. Ei se alătură colegilor din țară și vor protesta pe 12 iulie. Acțiunea este organizată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie, care anunță că în cazul în care revendicările lor nu vor fi soluționate, angajații din administrația publică locală vor intra în grevă generală pe termen nelimitat începând cu data de 19 iulie.

like facebookSindicaliștii cer majorarea salariilor de baza ale funcţionarilor publici şi ale personalului contractual din administraţia publică locală cu 25 %, acordarea voucherelor de vacanţă și acordarea normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică locală – acolo unde resursele bugetare permit acest lucru.

 

One thought on “Funcționarii din Primăria Botoșani întrerup activitatea o zi

  1. cresterea salariilor cu 25%??? o glumă hidoasă… la salariile actuale din primării cuprinse intre 900 si 1400 lei, nici o crestere de 100% nu rezolvă problema la acest moment.
    am ajuns în situația paradoxală de a veni la muncă cu titlu aproape gratuit, în timp ce alți bugetari au salarii și pensii speciale 3500-10000 lei pe lună…
    să înceapă greva URGENT, până la soluționarea reală a problemelor. avem nevoie de salarii adevărate cu care să trăim decent, nu de praful de pe tobă; de diferențierea salariului minim pe economie în funcție de nivelul de studii, specializări, calificări, etc, avem nevoie de LEGEA UNICĂ A SALARIZĂRII BUGETARILOR pentru reglarea diferențelor nesimțite a veniturilor.
    de 27 de ani țara asta este înglodată în tot felul de datorii, pentru care plătim de ne uscăm fără să știm de ce… ce s-a făcut în tot acest timp cu acești bani???
    vechiul regim, poreclit ca fiind dictatorial, a ridicat toată România în aproape 25 de ani, până când a fost executat la comandă, iar țara funcționa în toate sectoarele de activitate, iar la momentul 1989, România nu numai că nu avea datorii, dar avea bani de primit de la alții, lucruri despre care nu se dorește să se vorbească… voi în 27 de ani ce ați făcut??? ați adus numai pagubă și corupție, minciună și sărăcie, ați distrus cu bună știință o națiune întreagă aducându-i în pragul disperării…până când dracu să vă mai suportăm???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *