Municipalitatea vrea să angajeze avocați pentru a recupera punctele termice

Primaria BotosaniMunicipalitatea intenționează să contracteze servicii avocațiale de asistență și reprezentare pentru anularea Hotărârii de Consiliu Local privind trecerea unor bunuri din domeniul public al municipiului Botoșani în domeniul privat și restituirea acestora societății Modern Calor. Este vorba de acele puncte termice care, după intrarea în insolvență a societății Termica, au fost predate lichidatorului judiciar al fostului operator de termoficare din municipiul Botoşani.

like facebookAm analizat situația și avem o soluție de a păstra în patrimoniul municipalității punctele termice. Cerem în Consiliu Local să avem asistență avocațială exact pe parte de rețele pentru a încerca această variantă. Dacă acest încercare nu are sorți de izbânzi, ne întoarcem la situația reală. Obiectul face anularea acelei hotărâri. Merită încercat”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

O parte din aceste puncte termice adăpostesc instalațiile de termoficare, însă sunt puncte termice transformate în garaje sau sedii de firmă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *