Prefectul județului i-a cerut explicații directorului de la Nova Apaserv cu privire la alimentarea cu apă a municipiului

robinet- chiuveta- apa- botosaniPrefectul Dan Nechifor a solicitat informaţii privind repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă a judeţului Botoşani, iar răspunsul celor din conducerea Nova Apaserv a venit prompt.

like facebook”În jurul orei 12 va fi stabilizată presiunea la toate nivelurile de consum din municipiul Botoşani. Întârzierile apărute au fost cauzate de consumul foarte mare, dată fiind şi căldura de afară. Dacă am fi fost în sezonul rece, reluarea alimentării cu apă s-ar fi făcut mult mai repede.”, a explicat Gabriel Cârlan.

Sincopa de alimentare cu apă a unei bune părţi a judeţului Botoşani a fost cauzată de necesitatea unor lucrări de conectare a a sistemului cu componentele noi, realizate din fonduri europene, în cadrul proiectului de modernizare şi extindere a sistemului judeţean de alimentare cu apă.

În toată această perioadă prefectul Dan Nechifor a ţinut să fie informat despre stadiul lucrărilor, astfel încât să se poată interveni cât mai operativ în cazul creării unei situaţii de urgenţă. Nu au fost, însă, semnale de acest tip, potrivit unui comunicat al Cancelariei prefectului.

6 thoughts on “Prefectul județului i-a cerut explicații directorului de la Nova Apaserv cu privire la alimentarea cu apă a municipiului

  1. Daca am fi fost in sezonul rece sigur spunea ca din cauza frigului se intarzie alimentarea cu apa.
    Cum faceti de cadeti tot in picioare si aveti scuze la toate tampeniile facute.
    Daca nu v-ati lua salariile vreo doi ani , asa din cauza temperaturii de afara ar fi bine?

  2. Botosani-5 iulie-2016-ora 19.oo…..nici o picatura de apa in zona industriala..Calea Nationala 8…e greu de amorsat o pompa de hidrofor si de pornit manual,nu? Sau poate sunt prea putini meseriasi pe teren…or fi prin birouri „meseriasii” si lefurile sunt prea „mici”!!! -un cetatean abandonat –

  3. Pai celebrul citat ” iarna nu-i ca vara ” a fost spus de un alt mare pdl-ist cum este si domn Marlan pardon Carlan. Director cu vreo 10 consilieri. Pacat ca nu a avut unul care sa il invete sa nu il puna pe victoras( care taie apa in oras) sa repare tevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *