Portariuc îi cere demisia lui Gabriel Cârlan după gafa de la întreruperea apei

portariucFostul primar al municipiului Botoşani îi cere demisia directorului Nova Apaserv după întreruperea apei în weekendul trecut şi reluarea cu întârziere.

Ovidiu Portariuc a postat, pe pagina sa de socializare, un mesaj ca „simplu cetăţean” după ce a asistat la cele întâmplate în ultimile zile.

„Ca simplu cetatean al orasului Botosani, fara a mai detine in prezent functii politice sau administrative, asistand la cele intamplate in ultimele zile in oras in privinta functionarii serviciului public de alimentare cu apa, nu pot sa transmit decat un singur mesaj directorului NovaApaserv: Nu exista scuze pentru aceasta situatie jenanta, domnule director! Demisia de onoare!”, se arată în postarea primarului

4 thoughts on “Portariuc îi cere demisia lui Gabriel Cârlan după gafa de la întreruperea apei

  1. Are tupeu soricelul,mai bine tăcea el de ce nu die dat demisia de onoare,cu teatrul Eminescu ce a facut?A asfaltat câteva parcări inainte de campania electorală si se pare ca a facut un oras întreg.

    1. Are tupeu soricelul,mai bine tăcea el de ce nu sia dat demisia de onoare,cu teatrul Eminescu ce a facut?A asfaltat câteva parcări inainte de campania electorală si se pare ca a facut un oras întreg.

  2. Nu ca n-as fi de acord cu demisia dobitocului de la apa dar nu esti tu (Portariuc) in masura sa ceri asta.
    Acum ai inceput sa latri,te doare tare infrangerea.
    Banuiesc ca in calitate de cetatean al Botosaniului ceri demisia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *