Un botoșănean dat în urmărire națională, prins dormind pe o banca la Timișoara

arestat cu catuse pe mainiTrebuia sa fie la închisoare, dar dormea pe o bancă din Piața 700. Un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare pentru că le dădea telefoane mobile și alcool deținuților din penitenciarul în care fusese închis, scrie Timis Online. 

Bărbatul a fost depistat de polițiștii locali, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Piața 700.

like facebook„Cel în cauză a fost observat de polițiștii locali în stația RATT din Piața 700, în timp ce dormea pe o bancă, motiv pentru care s-a trecut la legitimarea sa, ținând cont de locul în care se afla și ora înaintată la care a fost depistat. În urma identificării, s-a stabilit că acesta se numește I. Cătălin, are 35 de ani și domiciliul în localitatea Dorohoi, județul Botoșani”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

FOTO: TION
FOTO: TION

Când i-au verificat identitatea, oamenii legii au aflat că bărbatul din Botoșani era dat în urmărire generală, fiind condamnat la un an și 350 de zile de închisoare, „pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în mod ilicit în penitenciar de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, modem de internet și alte dispozitive de transmitere și stocare a datelor, precum și de alcool”. Fusese eliberat de câteva luni.

I. Cătălin a fost predat polițiștilor de la Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș și va ajunge în penitenciar.

Sursa: Timis Online

One thought on “Un botoșănean dat în urmărire națională, prins dormind pe o banca la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *