Apa nu a ajuns încă în cartierele situate în zonele înalte ale Botoşaniului

robinet- chiuveta- apa- botosaniSocietatea comercială Nova Apserv nu a reluat, până luni la ora 21.00,  furnizarea apei în jumătate din municipiul Botoşani. Este vorba de partea de Vest a municipiului, în special cartierele Bucovina, Primăverii şi Pacea, care nu au apă de mai bine de 48 de ore.

Directorul societăţii, Gabriel Cîrlan, susţine că apa a fost pompată în sistem şi că până luni seară întreg municipiul va beneficia de apă.

like facebook

Nu o sa mai fie apa in oras ca inainte deoarece au inlocuit vechea conducta cu una avand diametrul mai mic rezultand un debit insuficient pentru a face fata consumului de apa.in primaverii nici un strop de vineri ora 21 pana luni ora 21”, scrie un client al operatorului de apă.

Nesimtire pe fata. Am sunat de 2 ori de azi dimineata si mi-a spus ca in cel mai scurt timp primim apa…au trecut 11 ore de azi noapte de cand s-a dat drumul la apa si nu a ajuns!!!! Nu e posibil”, a spus un cititor BotosaniNews.

Poate reuseste cineva sa il contacteze pe Carlan sa ne comunice cand dracu vom avea si noi apa !!! ANPC -ul, Prefectul, Presedintele CJ ,Primarul.. sau va doare la basca de prostimea care voteaza asa pe faţă … nu va mai feriti . Este ora 12.25 si tace?i ca … stiti voi cine!”, scrie un altul.

20 thoughts on “Apa nu a ajuns încă în cartierele situate în zonele înalte ale Botoşaniului

  1. Sper sa aud ca i-a fost rușine cu prostia și incompetenta lui și si- a dat demisia ca si asa încasează salariul degeaba domnul cirlan .0are chiar nu răspund în fata nimănui pt abuzurile pe care le fac?

  2. In Dorohoi tot week-endul a fost apă, deşi am fost anunțați că se ia încă de vineri seară şi acum la amiază după ce am golit resursele de apa folosindu-le in alte scopuri se ia apa şi la noi. Când va veni apa totuşi ?!?

  3. domnule CARLAN inca nu ti-ai dat demisia, iar domnule MACALET inca nu l-ai demis pe CARLAN . ora 15,00 la piata mare nu este apa, halal conducere

  4. Atunci când vine nespălatu” (cadavru ambulant care pute a transpirație de nu poți ieși pe scara blocului ), ăla de citește el apometrele, deși eu am mers tot timpul , cu o zi înainte și am dat indexul ,am plătit factura, dar râde în față că trece 8,5 mc de apă la cine nu este acasă. Să nu îl fuți în gură peacesta și răpănoșii care vin la ușă și își bat joc, poate eu și familia suntem la muncă, nu avem cum să fim acasă la acea oră. La cei de la Eon, măcar poți lăsa indexul.

    1. Si la ApaServ se poate lasa indexul prin sms sau pe site la ei dar e chestia ca sunt neseriosi pe site la ei anunta ca apa se va opri in intervalul 01-03 iulie urmand ca in decursul zilei de 03 iulie sa se reia apa la ora 06:00 ca pana la finalul zilei sa aiba apa tot municipiul,iar astazi suntem in 04 iulie si apa nu a revenit!Bataie de joc!!!

  5. In cartierele bucovina si primaveri nu este apa dar fintinile arteziene din parc si pe pietonal functioneaza la capacitate maxima

  6. mai ordinarilor!cine v-a pus in functiile alea,mai incompetentilor ,la ora 18:30, luni seara deja,nu este apa??? aveti intarziere mai bine de 24 de ore fata de anuntul vostru. sunteti de rahat! Daca nu se lasa cu vre-o demisie ,venim dupa voi!

  7. Ora 19 și în capătul Primăverii, la CET încă nu este apă. Nu să înjuri de să nu poată mânca două zile de la sughiț?!

  8. DEMISIA celor 5 directori !! Sa plece toti sa care apa cu galeata la tara de la fantana. AFARA. E vara, e cald, nu te poti spala, miroase… dar avem multi directori ! DEMISIA TOTUROR ! Sa vina 1 director care poate face mai mult.

  9. ora 21;00 , in Primaverii nu este inca apa

    Directorasii de la „fabricuta'” ar trebui sa-si asume vina si ar trebui sa demisioneze,dar sa returneze si banii incasati ca bonusuri de performanta!!!!!

    RUSINEEE!!!!

  10. La aceasta ora nu a venit apa la etajul 3 pe Aleea Azurului! Carlane, adu o cisterna pe Azurului!

  11. ora 22.20 . fara apa in continuare. Bdul Eminescu.
    Nu rezista coloana la presiune? Care este problema? Daca sunt probleme tehnice, spuneți-le, dar nu gogoșele, cum ca populația e devina…
    V-ati obișnuit sa ne mințiți cu nerușinare ! Pt ce salariile nesimțite dle director? Ati inventat molecula de apa?
    Asta va lipsește dvstra , conducerii de la NOVA si tuturor politicienilor : Rușinea !
    In schimb v-ati îngroșat șoricul fălcilor ! Ne e greata de voi !

  12. 04.07.2016 ora 22:30 , in Primaverii tot nu este apa. Sa va fie rusine Nova Apa Serv. Pentru intarzieri la pata cum procedati? Rusine !!!! Nu am evoluat cu nimic

  13. Totusi..e 23.15…in Primaverii..ioc apa…inginerii astia smecheri platiti bine de tot..nu au fost in stare sa prevada situatia asta…E clar..niste incompetenti…Asteptam reactia AGA….

  14. Cârlaneeeee!!!! E marți seara si în Primăverii tot nu este apă. Primăverii din Botoşani..nu Bucureşti..nesimțiților! Dacă vindeai la bar sutica cum dracu spălai paharele? Sună-l pe sefuțul tău….ştii tu la cine mă refer şi spune-i că eşti un….Cârlan…mârlan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *