Arbitru lovit cu pumnul în faţă în timpul unui meci de fotbal

lucian agavriloaie arbitru accidentUn arbitru a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un jucător în timpul unui meci de fotbal. Scandalul a avut loc la meciul de baraj pentru menţinerea în liga a IV-a între Speranţa Dumbrăviţa şi Progresul Ştefăneşti.
Meciul a ajuns în prelungiri, iar cei din Ştefăneşti s-au impus cu 6-5. Sergiu Racu, jucător al echipei din Dumbrăviţa s-a răzbunat pentru înfrângere pe arbitru şi i-a tras un pumn în faţă.
like facebookIncidentul a fost înregistrat de observatorul meciului, Ilie Andrici, care a raportat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Arbitrul, Denis Creţu, a ajuns la spital unde a primit primul ajutor. AJF urmează a analiza cazul şi a dispune măsuri.
Bogdan Zamfirescu, preşedintele AJF a menţionat că acest caz va judeca de comisia şi jucătorul vs fi cel mai probabil sancţionat de comisia de disciplină.
„Fapta se încadrează la lovirea unui oficial, iar regulamentul prevede cel puţin şase luni de suspendare, însă comisia de disciplină va decide. Ca şi procedură s-au luat toate măsurile, au fost jandarmi prezenţi la meci şi observator. Jucătorul i-a reproşat arbitrului un penalty neacordat, a făcut apoi câţiva paşi, însă s-a întors şi i-a tras un pumn. Apoi a conştientizat ceea ce a făcut, şi-a cerut scuze, dar fapta rămâne”, a declarat Bogdan Zamfirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *