Botoșaniul nu are apă! Nova Apaserv întârzie reluarea serviciilor

nova apaserv botosaniPopulația Botoșaniului continuă să nu aibă apă în ciuda promisiunilor făcute de conducerea societății cu privire la realuarea furnizării.

Deși directorul Gabriel Cîrlan a dat, duminică seară, asigurări că cel târziu luni dimineață apa va ajunge în apartamentele din municipiul Botoșani, situația stă cu totul altfel.

like facebookCartierele din Botoșani sunt lipsite în continuare de serviciile de apă, iar dispecerul unității anunță că „populația va avea apă în funcție de cum se umple conducta”.

„Umplerea a început la ora 3.00 Nu putem să vă dăm o oră la care veți avea apă”, a spus dispecerul Nova Apaserv.

În unele zone ale oraşului, respectiv în zona centrală, apa a început să curgă la robinete, dar cu presiune foarte mică.

17 thoughts on “Botoșaniul nu are apă! Nova Apaserv întârzie reluarea serviciilor

  1. Cand un manager face declaratii mincinoase inducand in eroare un oras intreg … afectand prin declaratii sau prin lipsa comunicarii corecte populatia… ramane un singur lucru de facut DEMISIA daca are onoare sau sa fie DEMIS daca e putin „limitat” in modul de a gandi.

    1. Boul de carlan tot nu știe când va fi apa?pt ce încasează salariu plătit din banii noștri.daca nu știe sa plece dracul acasă

  2. Trăim în romanica…director pus politic….poate să declare ce vrea când are chef…prosti nu sunt care să-l asculte? Nici dracu nu-l Da jos pe ala din funcție cât e partidul la putere si directorul da plocoane la bucuresti

  3. Este ora 11 si inca nu ati deschis alimentarea cu apa.Luati-va firma de cacat Victor Construct si dativa toti demisia cei care sunteti responsabili de aceasta problema cauzata orasului!

  4. Poate reuseste cineva sa il contacteze pe Carlan sa ne comunice cand dracu vom avea si noi apa !!! ANPC -ul, Prefectul, Presedintele CJ ,Primarul.. sau va doare la basca de prostimea care voteaza asa pe față … nu va mai feriti . Este ora 12.25 si taceți ca … stiti voi cine!

  5. In zona mall nici acum nu avem.suntem centrul orasului.e frumos asa?pe ei ii doare la basca de populatia Botosaniului.

  6. nesimtire pe fata. am sunat de 2 ori de azi dimineata si mi-a spus ca in cel mai scurt timp primim apa…au trecut 11 ore de azi noapte de cand s-a dat drumul la apa si nu a ajuns!!!! nu e posibil

  7. Unde-i apa ??????????????????????????????
    Stai la vila si ai apa din put de mare adancime si te doare-n cot de noi cei se la bloc.
    Da-ti demisia BOULE……

  8. Uitati-va la fata lui. Nu e de carlan e de bou in toata splendoarea. Lucru de rahat facut de o firma de rahat platita cu banii nostri.
    Sa nu le dam nici un ban vreo 2 luni ……

  9. Domnilor din presa mergeti si filmati daca intr-adevar au terminat lucrarea. ESTE ORA 19 SI PE BD. EMINESCU NU AVEM APA. OFICIALITATILE AR TREBUI SA CEARA DEMISIA DIRECTORULUI DE LA NOVA APA SERV PENTRU TOATE GOGOSILE PE CARE NI LE-A SERVIT.ESTE INUMAN CEEA CE SE INTAMPLA!!!!!!!!!!!!!

  10. 7.07.2016 ora 19.07 zona Primaverii – nu este apa !!!
    Prefectul, seful CJ, primarul Botosaniului, vreo opinie, vreo luare de pozitie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *