Probleme în reluarea alimentării cu apă. Nova Apaserv, în dificultate

robinet- chiuveta- apa- botosaniSocietatea comercială Nova Apaserv are probleme în ceea ce privește reluarea apei în municipiul Botoșani, în orașul Flămânzi și comunele limitrofe.

O avarie cu totul neprevăzută apărută la o conductă de la Leorda recent pusă în funcțiune de Victor Construct SRL a întârziat reluarea furnizării serviciilor.

like facebookPractic, garnitura unui echipament a cedat, iar apa a început să curgă pe câmp. Din acest motiv, reluarea apei ar putea întârzia ore bune.

Echipele de la Victor Construct lucrează pentru remedierea problemei, însă apa spre Botoșani ar putea fi pompată abia de la noapte.

 

 

7 thoughts on “Probleme în reluarea alimentării cu apă. Nova Apaserv, în dificultate

  1. Pai ce i se da toate lucrarile importante la jegosul asta care isi bate joc de toata lumea, iar prostimea sta acum fara apa.Sa se scada la toata lumea din factura cate 10 mc de apa si sa plateasca rapanosul de victoras ptr bataia de joc

  2. Totul este o minciună. Comunicatul oficial spunea că vor începe lucrările vineri seara și le vor termina duminică dimineață. Vineri a fost apă. Și sâmbătă. Au început târziu, termină târziu.
    Ar trebui demiși toți din conducere.
    Nu răspunde nimeni la telefoanele lor.
    Turma rabdă. Oricum țara pute. A jeg și transpirație.
    1907 este soluția.

  3. Asa patim daca de lucurile importante se ocupa toti ciobenii…Nu era mai bine ca nea Victor sa mai faca vreo 2 biserici iar o firma profi sa schimbe cacatul ala de garnitura asa cum trebuie?

  4. Buna ziua. In Dorohoi a fost apa in week-end, dar surpriza. Azi 4 iulie nu este apa. Oare vine pana maine dimineata la ora 6?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *