Inconștiență! Trei tineri, prinși băuți la volan

etilotestTrei tineri s-au urcat băuți la volan, dar au fost opriți la timp de polițiști. În noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, un autoturism condus de  A.I. de 27 de ani, din municipiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezutând valoarea de 0,81 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat.

like facebookÎn aceeaşi noapte, în jurul orei 03.50, a fost oprit pe strada Marchian din municipiul Botoşani, autoturismul condus de S. I. de 19 ani, din comuna Trușești, județul Botoșani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a  procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă noapte, Z.A. de 25 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat în trafic, conducând autoturism pe strada Spiru Haret din municipiu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcoole pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Ei s-au ales cu dosare penale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *