VIDEO A făcut praf o maşină fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă le-a spus poliţiştilor că a băut după accident de ciudă

sofer etilotest politist accidentUn accident rutier cu victimă a fost anunţat, duminică dimineaţă, în localitatea Joldeşti. Când au ajuns la faţa locului poliţiştii şi cadrele medicale nu au mai găsit nimic la locul indicat.

Maşina implicată a fost dusă în curtea unui om din zonă, iar şoferul s-a dus acasă. Când au ajuns la domiciliul proprietarului maşinii au aflat că acesta s-a izbit cu maşina într-un stâlp după ce a evitat un câine.

Daniel Viorel Vrabie a spus că se afla cu fiul său în maşină şi cu o consăteancă, însă nimeni nu a păţit nimic, deşi parbrizul maşinii era spart din interior în dreptul şoferului.

like facebookAu refuzat transportul la spital şi apoi acesta le-a recunoscut oamenilor legii că a băut, însă după ce a produs accidentul fiind-i ciudă de întâmplare. Poliţiştii l-au testat şi din a treia încercare bărbatul a reuşit să sufle corect şi a ieşit un rezultat de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Iniţial şoferul a spus că a băut o bere la un bar din sat ca apoi să spună că de fapt au fost două beri şi un 50 de tărie.

alfa romeo accident

One thought on “VIDEO A făcut praf o maşină fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă le-a spus poliţiştilor că a băut după accident de ciudă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *