Noi locuri de muncă în instituțiile publice. Vezi în ce domenii!

angajari- locuri de muncaMai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs de instituțiile publice din județul Botoșani. Casa Județeană de Pensii Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul administraţiei publice sau comunicare şi relaţii publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 01 august 2016, ora 10:00: proba scrisă; 03 august 2016, ora 14:00: proba interviu.

like facebookAutoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (A.N.C.O.M.) organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de conducere, de şef-oficiu la Oficiul Judeţean Botoşani din cadrul Direcţiei Regionale Iaşi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de scurtă/lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea clcctronică/tclecomunicaţii,automatică şi calculatoare sau domeniul tehnic (profil electric)/informatic/ economic juridic; să deţină o vechime în funcţii de specialitate de minimum 3 ani, pentru candidaţii care au studii superioare de scurtă durată şi, respectiv, de minimum 2 ani, pentru candidaţii care au studii superioare de lungă durată; să deţină permis de conducere categoria B: să deţină cunoştinţe avansate de operare PC; să deţină cunoştinţe de limba engleză sau franceză (scris, citit, vorbit) – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 13 iulie 2016, ora 17.00: data limită pentru depunerea dosarelor, etajul 7, camera 21; 25 iulie 2016, ora 11.00: proba scrisă – la sediul Direcţiei Regionale Iaşi. stradela Moara de Vânt nr. 37A, Iaşi; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de referent de specialitate, debutant la Compartimentul I.T. din cadrul Serviciului Taxe, Impozite Locale Dorohoi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 iulie 2016: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 19 iulie 2016, ora  10.00: proba suplimentară de testare a cunoștințelor PC; 22 iulie 2016: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Administraţia Bazinală de Apă Prut – Bârlad din Iaşi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inginer în cadrul Compartimentului Staţia Hidrologică – S.G.A. Botoşani.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: absolvent studii superioare – Facultatea de Hidrotehnică; utilizare PC: cunoştinţe operare Microsoft Oftice (Word, Excel); vechime în muncă: fără; experienţă în specialitate: fără.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 iulie 2016, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 19 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *