Studenţi botoşăneni ridicaţi de pe băncile facultăţii cu mascaţii

studenti in fata la facultate medicinaMai mulţi studenţi botoşăneni au fost ridicaţi în cursul acestei săptămâni cu mascaţii de pe băncile facultăţii pentru a fi audiaţi în cadrul unui dosar de corupţie.

Potrivit jurnaliştilor de la Ziarul de Iaşi descinderile procurorilor au avut la UMF Iaşi de unde au fost ridicaţi 20 de studenţi, surse din cadrul anchetei menţionând că ar şi câteva persoane din judeţul Botoşani însă fără a divulga nume.

Dosarul a fost deschis de procurorii de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Pe lângă persoane duse la audieri au fost ridicate şi acte de la decanat.

Studenţii vizaţi învaţă la Colegiul de Teh­nică Dentară, ce aparţine de UMF, şi unde se pregătesc tehnicienii care realizează ulterior proteze, şi care lucrează în laboratoarele de profil.

like facebookSurse din rândul UMF Iaşi au conturat „Ziarului de Iaşi“ care ar putea fi posibilele infracţiuni pe care anchetatorii le-ar viza: luare şi dare de mită. Ar fi vorba, au mai arătat aceleaşi surse, de studenţi care şi-ar fi plătit examenele. Nu se ştie până în acest moment dacă vizaţi sunt studenţi, profesori sau ambele categorii.

Sursa: Ziarul de Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *