Gest superb al unui elev după finalizarea examenului de Evaluare Naţională

vicentiu cristescuElevii de clasa a VIII-a au finalizat în aceste zile primul examen important din viaţa, Evaluarea Naţională. În condiţiile în care mulţi dintre ei se bucură că au scăpat de profesori şi chiar se bucură de acest lucru unii dau dovadă de un comportament exemplar, deşi ar trebui să fie normal. Este cazul unui elev de clasa VIII originar din Botoşani şi transferat la un liceu din Târgu Neamţ, respectiv Liceul Economic Vasile Conta.

Iustin Vicenţiu Cristescu a postat un mesaj public pe pagina sa de socializare, după aflarea rezultatelor, în care a ţinut să îi nomninalizeze de la învăţătoare, profesori, părinţi şi bunici precum şi toţi cei care i-au fost alături şi care l-au îndrumat.

„Astazi 01.07,2016 am aflat rezultatele primului meu examen din viata. Cred ca am trecut cu bine , si vreau sa multumesc catorva persoane ce m-au sustinut . O sa incep cu d-na invatatoare Luminita Nanea, d-nei diriginte Oltea Neagu , d-lui profesor Balasa Petre , d-lui profesor Timofte Constantin, d-nei diriginte Baciu Nicoleta , d-nei profesoare Cristea Daniela , bunicii mele si parintilor mei care m-au sustinut. Multumesc Domnului pentru tot si pentru oamenii pe care-i am in jurul meu !!!”, este mesajul tânărului.

like facebookAcesta a obţinut nota 9.50 la română şi 9.70 la matematică şi vrea să urmeze cursurile Colegiului Naţional Ştefan cel Mare la profilul ştiinţe ale naturii.

 

2 thoughts on “Gest superb al unui elev după finalizarea examenului de Evaluare Naţională

  1. Scara valorilor s-a intors pe dos, daca esti smecher, chiulau , te distrezi tot timpul, nu inveti, , n-ai caracter,te gandesti la sex si mai esti si uratel esti pe primul loc. Asta este valoarea de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *