Andreea Bălan, despre iubitul botoşănean: Îşi dorea foarte tare un copil şi eu nu mi-am permis să fiu cea care să spună că îmi doresc

george burcea andreea balan spynews_ro spynewsAndreea Bălan a povestit, în cadrul emisiuni, cum a ajuns să rămână însărcinată cu botoşăneanul George Burcea. Artista a spus că s-a decis destul de repede să facă un copil. Totul s-ar fi petrecut într-o vacanţă în Cambodgia.

like facebook„Nu mi-am permis eu să fiu cea care să spună, deşi la televizor sau în cercurile mele de prieteni spuneam că îmi doresc un copil şi probabil că el a auzit şi ştia, dar nu mi-am permis să-i spun unui bărbat de 28 de ani: <<Fă-mi un copil!>>. El şi-a dorit foarte tare pentru că a crescut într-o familie numeroasă, patru fraţi, şi şi-a dorit foarte mult. El (n.r – actorul George Burcea) a fost primul care a spus. Mi-a spus: <<Te iubesc foarte mult şi mi-ar plăcea să am un copil cu tine>>. Am fost foarte fericită. Am încercat câteva luni de zile şi apoi am fost într-o vacanţă în Cambodgia şi acolo s-a întâmplat. M-am reîntors în februarie şi nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am aflat târziu pe la jumătatea lunii martie. Am plâns de bucurie când i-am auzit inimiora”, a povestit Andreea Bălan.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *