Omul care l-a denunţat pe Ţurcanu face profit de milioane de lei

statie de beton cornels floor botosaniOmul de afaceri implicat în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean are afaceri din ce în ce mai prospere.

În anul în care procurorii DNA spun că Marcel Bârsan a ajuns la o înţelegere cu Florin Ţurcanu privind acordarea unor contracte cu instituţiile publice în schimbul construirii unei vile, afacerile firmei Cornell s Floor au crescut fulminant.

Astfel, potrivit datelor publicate pe Ministerul Finanţelor Publice firma de construcţii din comuna Roma a înregistrat anul trecut afaceri de 51.608.795 de lei cu un profit de 3.853.268 profit.

Omul de afaceri a avut 185 de salariaţi, iar multe dintre contracte au fost cu instituţii ale statului. Spre exemplu în anul precedent afacerile fuseseră de 26.147.661 de li şi profitul de 2.821.883 de lei.

like facebookMarcel Bârsan a încheiat un acord de recunoaştere cu procurorii recunoscând că a cumpărat influenţa de la Florin Ţurcanu. În baza acordului se prevede o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, însă prima instanţă a respins înţelegerea cu procurorii motivând că îi afectează prezumţia de nevinovăţie a fostului şef al judeţului.

 

 

5 thoughts on “Omul care l-a denunţat pe Ţurcanu face profit de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *