Tranzacţie importantă. Firmă de betoane cumpărată cu peste 500.000 de euro

accident mbb pompa beton botosani1O societatea specializată pe producţia şi de beton a făcut obiectul unei tranzacţii în valoare de 564.000 de euro. Firma a intrat în insolvenţă, iar lichidatorul a scos activele la vânzare pentru a încerca să acopere datoriile ce au dus la starea de insolvenţă. Este vorba despre societatea Cement Brick Global SRL controlată de familia Bidaşcă.

Firma a intrat anul trecut în insolvenţă adunând datorii de peste 7,2 milioane de lei. Cele mai mari erau la banca Banc Post, respectiv 6,3 milioane de lei, însă pe lista creditorilor figura şi omul de afaceri Adrian Bidaşcă cu 138.440 de lei.

Lichidatorul judiciar desemnat de instanţă a scos activele firmei la vânzare prin licitaţie publică, respectiv staţie de betoane, o autopompă de beton, patru autobetoniere marca Man şi două marca Mercedes, o autobasculantă Mercedes şi un încărcător frontal Komatru.

like facebookToate bunurile au fost evaluate la 726.000 de euro fără TVA. În timpul procedurii de insolvenţă s-a declarat falimentul societăţii, însă în urmă cu o lună, o societate din Slovacia, Libera SJS s.r.o a făcut o ofertă pentru cumpărarea în bloc a activelor. Astfel s-a încheiat tranzacţia pentru suma de 564.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *