Patru traficanți de țigări, arestați la domiciliu. Vezi cine sunt ei!

diicot-descinderi-in-trei-orasePatru traficanți de țigări au fost arestați la domiciliu, în urma descinderilor efectuate, marți, de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Este vorba de Lucian Andrei Veleșcu, Mihai Onofrei, Ciprian Vasile Drucan și Bogdan Constantin Mănescu care sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă. Ei sunt din comunele Santa Mare şi Bivolari- judeţul Iaşi și sunt suspectați că în perioada decembrie 2015- mai 2016, cu sprijinul unor cetăţeni din Republica Moldova, ar fi introdus în ţară mii de pachete cu ţigări de contrabandă.

like facebookProcurorii DIICOT i-au reținut marți după-amiază, iar miercuri au cerut magistraților Tribunalului Botoșani să îi aresteze preventiv. Propunerea lor a fost respinsă de judecători, care au decis să îi trimită pe aceștia în arest la domiciliu începând cu data de 29 iunie.

Cei patru nu vor avea voie să părăsească locuințele, dar nici să ia legătura între ei sau cu celelalte persoane cercetate în același dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *