FOTO Restaurantul Dallas deschis cu oficialităţi

dallasRestaurantul Dallas și-a deschis porţile, miercuri după amiază, în prezenţa oamenilor de afaceri şi a oficialităţilor. Doi preoţi au oficiat o slujbă de sfinţire a localului ce a fost complet modernizat, iar meniul prezentat a fost unul de post, în special pe bază de peşte.

Bucătarii restaurantului au menţionat că în pregătirea mâncărurilor vor folosi în special produse din fermele proprii ale familiei Berişteanu,

Primarul Cătălin Flutur, alături de familia Berişteanu, au tăiat panglica inaugurând astfel unul dintre cele mai moderne restaurante.

Orchestra Mirel Manea a întreţinut atmosfera, iar cei peste 150 de invitaţi au savurat din bucate şi dulcuri. Restaurantul are două săli, una de 200 de locuri şi alta de 50.

3 thoughts on “FOTO Restaurantul Dallas deschis cu oficialităţi

  1. Fluturas ai inceput sa tai panglici? Nu mai ai unde bea? Cum ai rezistat 4ani fara dalas? Ooooooooooooo de acu ai unde-ti petrece serile. Poate te muti la beciul domnesc pentru a da cu subsemnatul ,…pentru ceva vile, piscine, masini, afaceri foarte dubioase. Rusine, mascariciule!

  2. Eu nu inteleg cum preotii pot sa sfinteasca un local….unde stim aproape sigur ce urmeaza sa se execute…..

  3. Un pic de gălăgie nu strica in cartier. Locatarii din zonă ar trebui sa plătească pentru că ascultă muzică gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *