BiblioVacanţa 2016 îşi deschide porţile. Vezi până când se fac înscrierile!

sala de lectura bibliotecaBiblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani dă startul celei de-a V-a ediţii a proiectului BiblioVacanţa. Înscrierile se faci până pe data de 10 iulie, la cluburile gratuite ale instituției, care se vor desfăşura pe parcursul vacanţei mari a elevilor. Înscrierile se fac pe site-ul instituţiei, www.bibliotecabotosani.ro, începând cu data de 28 iulie.

like facebookStartul efectiv al cursurilor din cadrul BiblioVacanţei se va da pe data de  11 iulie 2016, orarul acestora, precum şi locul în care se vor desfăşura, urmând a fi anunţate pe site, după definitivarea înscrierilor. Se pot face înscrieri la cursuri şi în primele sesiuni ale acestora, direct la responsabilul de curs.

Ca şi în anii anteriori, oferta cursurilor este bogata. Acestea se adresează cu precădere copiilor, dar şi adulţilor care au disponibilitatea de a petrece câteva ore pe săptămână la bibliotecă, pentru a învăţa lucruri noi, interesante şi utile. Cursurile acoperă o gamă variată de cerinţe, de la limbi străine (engleză, franceză, germană, rusă), matematica, gramatică sau istorie, până la iniţiere in  tainele televiziunii, public speaking, dezvoltare personală/dramaterapia, curs de chitară, precum şi Micii Reporteri, club intrat deja în tradiţia BiblioVacanţei. În plus, oferta de cursuri se poate îmbogăţi, pe măsură ce alţi voluntari se vor alătura proiectului, se arată într-un comunicat remis de Biblioteca Județeană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *