Prezență de 97,54% la proba de matematică. Vezi ce subiecte au primit candidații!

examen eleviPrezență de 97,54% la proba de matematică a Evaluării Naționale, la nivelul județului Botoșani. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la Evaluarea națională s-au înscris 3.986 de elevi și s-au prezentat 3.888, fiind înregistrate, astfel, 98 de absențe.

like facebookElevii de clasa a VIII-a au susţinut miercuri ultima probă din cadrul examenului de la Evaluarea Naţională 2016.

Prima afişare a rezultatelor este programată pe data de 1 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse şi contestaţiile (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie”, mai informează ministerul.

Iată subiectele la matematică:

Foto: RomaniaTV
Foto: RomaniaTV
Foto: Romania TV
Foto: Romania TV

 

One thought on “Prezență de 97,54% la proba de matematică. Vezi ce subiecte au primit candidații!

  1. Au scapat de acest examen,dragii de ei! Chiar au fost subiecte usoare, atata la matematica cat si la limba romana. Mi s-a parut mai greu la simulare, sora mea a luat 8.70 la romana si la matematica 8.00 . Sunt colegi de-a surorii mele care spun ca a fost foarte greu, ca nu s-au descurcat nici la prima parte prea bine, ca au gresit sinonimele si partea aIII a. Ea a lucrat mult cu dictionarul online (http://dexonline.net/) in anii de gimnaziu si nu a avut probleme cu sinonimele,antonimele,sufixe,prefixe,etc Ne-am uitat pe bareme si spune ca va lua peste 9 la ambele materii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com