FOTO Vila unui om de afaceri, complet distrusă de un incendiu

incendiu vila manastirea doamnei- botosani (1)Vila unui cunoscut om de afaceri din Botoșani a fost distrusă, miercuri dimineață, de un puternic incendiu izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Este vorba de casa lui Mihalcea Catană, cel care a controlat firma Hi Speed Recovery (HSR), care s-a ocupat de ridicarea mașinilor în municipiul Botoșani.

like facebookCasa este situată în localitatea Mănăstirea Doamnei, iar la momentul declanșării incendiului, în jurul orei 3.00, proprierarul nu era acasă.

Un vecin a observat focul și a alertat atât autoritățile prin 112, cât și ceilalți proprietari de case din zonă.

La sosirea pompierilor, focul ardea extrem de puternic, arderea fiind întreținută de vânt.

La fața locului, au ajuns nu mai puțin de cinci echipaje de pompieri.

incendiu vila manastirea doamnei- botosaniincendiu vila manastirea doamnei- botosaniincendiu vila manastirea doamnei- botosani

4 thoughts on “FOTO Vila unui om de afaceri, complet distrusă de un incendiu

  1. Niciodata in viata cu banii luati asa cu japca si nemunciti, nu vor purta noroc nimanui , nici atunci cand iti vei deschide o firma, sau iti vei construi o casa, DUMNEZEU nu bate cu bata.

  2. Nu trebuie sa ne bucuram niciodata de necazul omului… Dar totusi oamenii aia care ramaneau fara masina chiar si cand o parcau in fata casei… nu cred ca au tacut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *